Lekker eten om mee te nemen naar school of je werk

Blog Lekker eten om mee te nemen naar school of je werk

Ben jij ook klaar met een plak brood met kaas in je broodtrommel? Hier zijn een aantal lekkere lunches die je makkelijk mee kan nemen naar school of je werk.

Tortilla’s

Een tortilla is ontzettend makkelijk en ook nog eens superlekker. Je kan het zo gek niet bedenken wat je allemaal in je tortilla kan stoppen. Smaken verschillen natuurlijk! Wil je het simpel houden? Dan is dit een simpel en lekker recept. Smeer de tortilla in met roomkaas of crème fraiche met een klein laagje chilisaus. Met daarop een gezond kropje sla, komkommer en tomaat. Om er nog een smaak aan te brengen: leg er een lekker plakje kipfilet op en rol het op! Je kan natuurlijk alles erin doen wat je lekker vindt.

Koude pastasalade

Ook hier kan je helemaal losgaan met groenten of ingrediënten die je lekker vindt. Een aantal voorbeelden: sla, tomaat, paprika, croutons, een heerlijke dressing, gedroogde tomaten, kip, tonijn, geitenkaas, ui en mozzarella.

Broodje gezond

Als je ’s ochtends iets eerder opstaat heb je misschien de tijd om een broodje af te bakken en te beleggen met alles wat jij lekker vindt. We hebben natuurlijk het standaard broodje gezond met ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en misschien een lekker sausje. Maar je kan het natuurlijk ook beleggen met een lekkere tonijn salade of wat anders dat je lekker vindt.

Recente berichten